Lexmark multifunksjonspri

Annonse


Lexmark kutter blekkprisene

Lexmark multifunksjonspriI en pressemelding fra Lexmark hevder selskapet at de vil komme overprisingen av blekk til livs. Ved å opprette en egen side på internett skal du som kunde selv kunne sjekke hvor du får best pris på blekket til skriveren din. Enkelte forhandlere har tatt blodpriser for blekket. Går du inn på sidene www.blekksikon.no vil du finne ut hvem som tar det Lexmark kaller riktig pris.

Lavere dollarkurs

– Jeg skjønner godt at kundene stønner oppgitt når en butikk forlanger 600 kr for en blekkpatron. Hos Lexmark er vi opptatt av at kundene ikke må betale mer enn nødvendig, sier markedsdirektør Hans Arvid Rønning hos Lexmark Norge. Han kan fortelle at lavere dollarkurs ga 14 prosent kutt i prisene, uten at forhandlerne fulgte etter. Samtidig beregnet enkelte seg skyhøy fortjeneste.

Blekkportal

– Vi har derfor som det eneste land i Europa etablert en egen BLEKK-PORTAL hvor vi presenterer tips, løsninger, riktige priser og hvem i Norge som selger til riktige priser. Vi savner flere sentrale aktører, men ønsker altså å hedre de som har fulgt vårt råd.

Lover nye priskutt

Vi ser allerede nå at ett par av disse har gått lengre, og senket priseneytterligere. Vi ønsker på denne måte å nærme oss konsumenten i to trinn.Første; justering ned til det vi mener er et riktigere prisbilde, og trinnto; ytterligere ned basert på lavere priser fra oss som produsent, heter det i en pressemelding fra Lexmark.

Prisen på blekk og forbruk av blekk er viktige faktorer ved beregning av totalkostnader for utskrifter. Enkelte produsenter har nærmest gitt bort fargeprintere i håp om å tjene inn igjen tapt fortjeneste gjennom salg av blekk og fotopapir.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse