Bolivia KHus kidlink barn

Annonse


Gatebarn får Internett

Bolivia KHus kidlink barnI går morges ble to flyttbare konteinere med internettkoblede PC-er åpnet for gatebarn og skoler i Bolivia. Et KHus er et “telesenter” med Kidlinks pedagogiske innhold. Kidlink er et globalt nettverk av utdannere og engasjerte voksne engasjert i å styrke barn og unge ved hjelp av gratis utdannelsesprogrammer tilgjengelig via Internett.

Internet for likestilling

– Vi vil bruke Kidlinks utdannelsesprogram Hvem-er-jeg? for å hjelpegatebarn med å bedre sitt selvbilde, forhindre og redusere bruk avnarkotika og ungdomskriminalitet. Vi ønsker å redusere sosial- ograsediskriminering, samt fremme likestilling og like rettigheter tilmuligheter, sier Claudia Gonzales i Alalay, den La Paz-basertehjelpeorganisasjonen som driver KHuset.

Norsk støtte

KHuset Alalay er gjort mulig takket være donasjoner og støtte fraStrømmestiftelsen (Norge) og Datacom-Entel (Bolivia).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse