Annonse


Panasonic med GD87 i januar

Den lille kameratelefonen til Panasonic ble offisielt lansert i oktober. Da fikk også ITavisen et eksemplar til test. Men testtelefonen har engelsk programvare og lar seg ikke oppgradere. Vil du ha en telefon med norsk programvare må du vente.

Det er mangel på deler til det innbygde kameraet som nå gjør at Panasonic ikke kan levere telefoner. Dermed mister selskapet også julesalget i år. Tidligere i år kom de imidlertid på markedet med sin GD67, som er den rimeligste fargetelefonen på markedet i Norge. Denne telefonen går som varmt hvetebrød, men kom trolig for sent på året til å gi Panasonic noen markedsandel å snakke om.

GD87 Mobile Camera

Telefonen vi nå venter på har et kamera som tar usedvanlig skarpe og fargerike bilder. Ved hjelp av et par tastetrykk sender du bildet til en e-postmottaker eller som MMS. Bildet du sender er lite, men egner seg godt for visning på mobiltelefonens skjerm. Dette er også den første telefonen i Norge med skjerm som støtter 64.000 farger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse