terror palm

Annonse


Stopp terror med PDA-en

terror palmNedlastingen er gratis og finnes her. Databasen inneholder listen «Most Wanted Terrorist Roaster», «Terrorist Crimes» og lister fra skattemyndigheter og justisdepartement.

Belønning venter

Alle listene innholder bilder, navn, tiltale, dato forbrytelsen ble begått, kallenavn, fødselsdatoer, fødested, høyde, vekt, kroppsbygning, hårfarge, øyenfarge, kjønn, hudfarge, nasjonalitet, språk, spesielle kjennetegn osv. I tillegg kommer opplysninger om hvem du skal kontakte og hvilken belønning som venter deg om du bidrar til at vedkommende blir pågrepet.

For å kunne se filen trenger du Town Compas DataViewer, også dette et gratisprogram som kan lastes ned fra www.pocketdirectory.com.

Ser du denne karen luske rundt i bakgården kan det være lurt (og lønnsomt) å ringe politiet.

Sjekk naboen

Nå forventer vi at alle gode borgere laster ned listen og tar en ekstra tur frem og tilbake gjennom flyet mens de stirrer mistenksomt på alle som kan passe til en eller annen beskrivelse i terrorbasen. Reiser du ikke så ofte med fly kan du sikkert lete etter terrorister på bussen også, eller på kinoen, eller i køen på Steen og Strøm.

Palm mot terror

På nettstedet bargainpda.com kan du også lese artikler om hvordan du styrer raketter med PDA, samt laste ned en fil med informasjon om hvordan du skal forholde deg om det havner en bombe med biologiske stridsmidler i bakgården der du bor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse