age of empires pda

Annonse


Tidenes strategispill i lommeversjon

age of empires pdaFor den som ønsker en forhåndstitt er det mulig å se en demo på Ziosofts hjemmesider. Spillet skulle etter planen være klart i slutten av november, men fortsatt er det nødvendig med en smule tålmodighet. Da vi sjekket dette i dag var det ennå ikke kommet noen ferdig versjon til nedlasting og kjøp.

Historisk spill

Age of Empire er et episk spill der handlingen foregår i «realtid» gjennom en tidsepoke som spenner over 10.000 år. I utgangspunktet stiller du med små ressurser, og målet er å utvikle din lille stamme til et stort og sivilisert samfunn. Siden må du ta kampen opp med andre sivilisasjoner for å vinne verdensherredømme.

Det finnes flere måter å vinne dette spillet på. Du kan velge om du vil seire gjennom store slag mot andre sivilisasjoner, eller om du vil skaffe deg verdensherredømme gjennom økonomisk overlegenhet.

Systemkrav

For å spille spillet må du ha en PDA med StrongARM eller Mips prosessor. Det betyr at du kan bruke alle typer PDA med PocketPC 2002 (også phone edition) samt Casios E-125 og Siemens SX45.

Ziosoft har fra tidligere blant annet laget versjoner av Need for Speed, Fifa 2002 og Sim City 2000 til PocketPC.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse