Hund

Annonse


Rota bort bikkja di?

HundNettopp denne teknologien har vært brukt lenge i Norge, og kalles «en god grunn til å kjøpe mobiltelefon til ungene». Men ikke alle kjæledegger er like oppvakte som våre jordiske arvinger. Derfor har NTT DoCoMo laget en variasjon over temaet. Med sender på kjæledeggen sender den sin posisjon til deg så du vet hvor du kan plukke den opp.

Nye anvendelsesområder

Som operatører ellers i verden er DoCoMo desperate etter å finne nye anvendelsesområder for mobilnettene. PET-tracking er en variant som DoCoMo i følge Reuters har store forventninger til.

Flere muligheter

Men det er ikke bare kjæledyrene som skal telefonovervåkes. Diabetikere skal sende jevnlig informasjon om blodsukkeret sitt til den faste legen, mens pasienter med dårlig hjerte eller høyt blodtrykk skal kunne overvåkes fra akuttsentraler mens de selv vandrer omkring i hverdagslivet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse