Laptop-testen

Annonse


ITavisen.no tester bærbare

Laptop-testenI første omgang tester vi 16 bærbare PC’er fra 9 forskjellige leverandører. Vi skal fylle på etter hvert som det kommer nye modeller.

Enkelte store aktører i markedet mangler på listen. Det kommer rett og slett av at de ikke har noen nye modeller å presentere akkurat nå. Når det skjer, skal vi få dem med.

Både måling og bruk

Testen baserer seg dels på tekniske målinger, dels på erfaringer fra praktisk bruk. Prisen er veiledende, og kan variere fra butikk til butikk.

Det lønner seg derfor å sammenligne prisene nøye før du kjøper. En god strategi kan være å bestemme spesifikasjonene og tilleggsutstyret på forhånd, og så finne den rimeligste maskinen som fyller disse kriteriene.

Laptoptesten finner du HER

En god miks

ITavisen.no skal først og fremst være et nyhets-nettsted. Men vi satser også sterkt på tester – først og fremst for for egen regning, men også i samarbeid med nettstedet Hardware.no..

Fra før av har vi bredbåndstest og mobiltest. I tillegg har vi enkelttester av mange andre produkter: PDA, spill, PC-deler og lyd/bildeprodukter.

Svært mange har skrevet til oss og spurt hvorfor ikke Apple-maskiner er med i testen. Vi jobber med saken, og vil komme sterkt tilbake med Mac når vi har utarbeidet en metode som gjør det mulig å sammenligne ytelse på de to ulike operativsystemene Mac OS og Windows.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse