Annonse


IT-bransjen svikter ikke CeBIT

Det betyr at det blir fult kjør i samtlige haller også i år. Ingen av de store selskapene har trukket seg, og en rekke nye selskaper har meldt sin ankomst. Mens det registreres en viss nedgang i antallet utstillere fra USA og Storbritannia, øker antallet utstillere fra Asia.

Ser vi bort fra vertslandet Tyskland er Taiwan desidert best representert, med 656 utstillere. Til sammenligning har nest best representerte nasjon,USA, i 2003 bare 264 utstillere.

Velger CeBIT fremfor Comdex

Totalt er antallet utstillere ganske stabilt, med en liten reduksjon fra 7.264 under messen sist mars til 7112 utstillere i 2003.

Den enorme interessen for CeBIT står i sterk kontrast til Comdex i Las Vegas. Denne messen ble halvert fra i fjor til i år, og er nå bare 10 prosent av CeBIT i størrelse.

Tynt med norske selskaper

Den norske representasjonen i messen er redusert fra i fjor til i år, og det blir ingen fellesstand for norske utstillere slik det har vært tidligere år. Flere norske selskaper, som Norman, vil stille ut gjennom sine tyske datterselskaper.

Hvor mange norske selskaper som vil være på plass vet man ikke ved messens informasjonskontor. På de offisielle listene finnes tretten navn, men det er ganske sikkert en del selskaper som vil være til stede som partnere hos andre utstillere.

ITavisen er der

Blant de mange som besøker messen vil det trolig også i år være om lag 30 norske journalister. Itavisen vil selvsagt være på plass for å rapportere om det som skjer og bringe dere de siste nyhetene fra verdens største teknologimesse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse