Burn, baby burn CD

Annonse


– Ukult å brenne hjemme

Burn, baby burn CDVi har fått signaler om at det å brenne sine egne plater er i ferd med å bli litt umoderne. Det virker som om ungdommen synes det er stas å eie ordentlig produserte CD-er med cover og tekster og det som følger med, istedenfor en CD-er som ser ganske billig ut, sier markedsdirektør Morten Jensen i Universal Music Norge til NRK Musikk.

Går så det griner

Butikksjef Sveinung Rindal i Platekompaniet i Bergen sentrum bekrefter langt på vei denne tendensen. Han sier til NRK at han merker økt tilstrømning av folk til butikken sin.

Kjeden åpnet nylig en gigantisk butikk over to etasjer i Oslo City – kjøpesenteret midt i Oslo sentrum. Fra før av har de fire butikker sentralt plassert i Oslo, pluss butikker i Bergen, Trondheim, Tromsø, Stavanger, Kristiansand, Strømmen og Sandvika.

De merker lite til verken mp3-nedlasting eller hjemmebrenning.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse