Macromedia Director MX

Annonse


Director MX i desember

Macromedia Director MXSelv om selskapet i dag nok er mest kjent som produsent av webverktøy som Dreamweaver og Flash, var det multimedia-generatoren Director og Shockwave som fra starten av gjorde Macromedia til et verdensnavn.

I utgangspunktet var Director ymtet på å produsere lyd, grafikk, film, menyer, og annen interaktivitet til CD-ROM distirbusjoner. Det er det forsåvidt fremdeles, men nå kan programmet også brukes til å skape innhold og systemer for alskens annen bruk, for eksempel automater og reklame-displays, eller Shockwave-filmer for web og DVD.

Blant de større i nyhetene i Director MX er import av Flash-filmer, tett integrering med Flash MX, flere muligheter for server-kommunikasjon, full støtte for OS X såvel som Win XP, og nytt brukergrensesnitt.

Pris og tilgjengelighet

Director MX skal ha verdenspremière i desember, og koste omlag 14.550 eks. mva. De som allerede har versjon 8.x kan oppgradere for kr 4.850 eks. mva.

For mer informasjon og en gratis 30-dagers test av programmet, se www.macromedia.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse