Longhorn Alpha

Annonse


Slik blir Longhorn

Longhorn AlphaWindows Longhorn Alpha har ligget ute på nettet til nedlasting en ukes tid, men det har ikke lykkes oss i å få tak i den. Det har derimot Microsoft-kjenneren Paul Thurrott og hans Supersite for Windows greid.

Ute fra 13. november

Allerede 13. november la han ut informasjon og bilder av Alfaversjonen. Etter hans vurdering dreier det seg om en vesentlig oppgradering av XP. De fleste forbedringene er likevel kjent allerede: En storrengjøring av brukergrensesnitt og utseende, database-oppbygd filsystem i motsetning til det nåværende sekvensielle, samt integrert DVD-brenning.

Lang vei til ferdig produkt

En alfa-versjon er ligger gjerne et langt stykke fra både betaversjon og ferdig produkt. Så hele katta er ikke ute av sekken. Bare snuten.

Den som sender oss link til nettstedet der alfa-versjonen kan lastes ned, skal få navnet sitt i avisen…Bildene og omtalen til Paul Turrot kan du se HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse