Annonse


Super-scooteren i salg

Det er ikke overraskende nettfolkets mangeårige favorittbutikk Amazon.com som er først ute med å tilby den merkelige farkosten, som er en slags blanding av scooter, sykkel og gressklipper (som vel å merke ikke klipper gresset).

Bestillingene tas opp nå, men produktene blir ikke levert før 1. mars.

Mystikk og revolusjon

Opprinnelig het den Ginger, og var lenge innhyllet i et slør av tekno-babbel og panegyriske utsagn om samferdselsrevolusjon.

Da den endelig ble vist fram for pressen het den Segway ,og var verken mystisk eller spesielt revolusjonerende lenger. Mange trakk på skulderen og sa etter å ha prøvd Segway at de fortsatt ville sverge til den gode, gamle sykkelen med 28 gir. Eller til bilen, t-banen eller bussen.

Uansett har få transportmidler oppnådd en slik status blant de hippeste av Californias etter hvert arbeidsløse IT-masser. Den dårligste nyheten er nok at dette ikke er spesielt billig moro…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse