Grand Theft Auto 3 ill 2

Annonse


-GTA3 gjorde meg kriminell

Grand Theft Auto 3 ill 219 år gamle Micah Zoerner og kompisene hans ble angivelig overbevist av dataspillet at det var helt greit å stjele biler. De greide å stjele rundt hundre før politiet tok Micah på fersken utenfor et kjøpesenter.

Han ble tatt med en annen bil han hadde stjålet fra samme sted en uke tidligere.

Micah avventer nå rettssak, og siden kausjonen er satt til 110.000,- kroner er det vel trolig at han blir sittende i varetekt inntil rettsaken blir hørt for domstolen den 20. november, melder CNN News.com.

Hans to venner er enda ikke siktet for noe kriminelt, selv om også de er over den kriminelle lavalder.

Kanskje like greit at de ikke henga seg til enkelte av de andre mer skjebnesvangre aktiviteter men kan bli «inspirert» til gjennom spillet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse