Plaxo

Annonse


Napster-far lanserer nytt program

PlaxoSean Parker, en av gründerne bak den engang så populære MP3-tjenesten Napster, har nettopp lansert et helt nytt prosjekt. Og med på laget er også Sequoia Capital, kjent fra nettbedrifter som Google og PayPal, såvel som Tim Koogle, forhenværende administrerende direktør i Yahoo. Dette ifølge Wired News.

Plaxo, som både selskapet og bedriften heter, er et nytt system for å holde orden. på Outlook-kontakter. Man installerer det som en plug-inn i mailklienten, og velger de kontaktene man ønsker å holde oppdatert.

Viralt

Med jevne mellomrom sender deretter Plaxo ut e-post til kontaktene på listen din og ber dem kontrollere at kontaktinformasjonen du har er riktig, og eventuelt oppdatere hvis det har skjedd noen endringer.

Poenget er at hvis man blir plaget av slike Plaxo-mail fra sine kontakter lenge nok, vil man kanskje til slutt falle for fristen til selv og installere Plaxo. Da slipper man nemlig å både motta og svare på slike mail-henvendelser, siden Plaxo-brukere automatisk sørger for å oppdatere sine egne Outlook-kontaktfelt hos hverandre.

Plaxo har foreløpig ikke avslørt hvordan de har tenkt å tjene penger på produktet, og flere har allerede kommentert at programmet viser vel mange antydninger til spam- og virusaktig oppførsel,

I beta

Programmet er under betatestingen akkurat nå, og kan lastes ned gratis fra www.plaxo.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse