Annonse


Spillprodusent fjerner pupper

Spillselskapet Acclaim har allerede skapt en god del furore rundt sitt seksuelt eksplisitte sykkelspill BMX XXX.

Flere store butikkjeder har allerede nektet å selge spillet, men Acclaim har foreløpig ikke vært villig til å redigere innholdet – som inkluderer, stripping, halliker, horer, og bikkjer som har seg (og formodentlig et par BMX-sykler).

Sony insisterer

Men nå ser det likevel ut til at selskapet finner frem sladden. Acclaim har annonsert, tilsynelatende etter oppfordring fra Sony, at det ikke vil bli snakk om toppløs sykling i Playstation 2-versjonen av spillet.

Derimot vil Xbox- og Gamecube-versjonene fremdeles innholde kvinnelige hovedpersoner uten bekledning oventil, skriver bransjenettstedet Gamasutra.

Spillet har internasjonal premiere på alle tre konsoller i midten av november.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse