Disney og MSN

Annonse


Mikke og Bill gifter seg

Disney og MSNLanseringen av MSN 8 får neppe de helt store konsekvensene for nordmenn. Men for de ni millioner abonnentene i USA får det økonomiske konsekvenser. Dersom de velger en annen Internettleverandør enn MSN, må de nå betale 600 kroner året – eller 75 kroner måneden.

Før var MSN gratis for alle, uansett hvem de brukte for å skaffe seg tilgang til Internett.

Ingen endringer i Norge

For norske abonnenter vil det trolig ikke bety noe i overskuelig framtid. Her i landet er ikke MSN en Internett-leverandør, bare en portal.

Under pressekonferansen i New Yorks Central Park i natt norsk tid sa Bill Gates at Microsoft innser at de ikke kan være innholdsleverandør. Derfor trenger de samarbeidet med en gigant som Disney, som særlig er tunge innen underholdning for barn og ungdom.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse