mms

Annonse


Få sporten på MMS

mmsDette blir noe helt annet enn tekstbasert resultatservice slik vi kjenner den fra SMS. MMS gir muligheten for en rekke funksjoner vi forbinder mer med TV og Internett enn tekstmeldinger.

Regionalisert

De to selskapene ser åpenbart et enormt kommersielt potensiale her. Mange sportsinteresserte ønsker seg løpende oppdateringer på mobiltelefonen når de ikke har anledning til å følge med i andre medier.

Nokia og IMG har startet selskapet MMS Essential Sports Service, som skal levere regionaliserte tjenester over hele verden. Det er planlagt egne tjenester for Europa, USA og Asia – alt etter hvor publikumsinteressen ligger idrettsmessig.

Størst på sport

IMG ble startet opp på 1960-tallet, og er i dag en stor organisasjon med 2500 ansatte i 32 land. For uten sport, der de er størst i verden, sysler selskapet også med sponsorvirksomhet og markedsføring innenfor kulturlivet.

Les mer om avtalen HER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse