Intel Pentium 4

Annonse


– 3GHz P4 kommer 14. november

Intel Pentium 4Intel har hele tiden lovet at 3GHz-versjonen av Pentium 4 skal lanseres før året er omme, og i følge nyhetstjenesten CRN.com – hvis kilder har bekreftet lanseringsdatoen til å være 14. november – ser det ut til at de vil innfri løftene.

Dette vil høyst sannsynlig også medføre betydelige prisfall på øvrige Pentium 4-prosessorer før jul. Analytikere spår at 2.6GHz P4 vil kunne bli den mest prisgunstige modellen etter en eventuell prisjustering.

AMD vil trolig ikke komme lenger enn Athlon XP 2800+ i år, hvis de i hele tatt klarer å få den ut i butikkhyllene.

Men selv om Intel offisielt ikke har bekreftet lansering av 3GHz-prosessoren 14. november, har de likevel et og annet å annonsere denne uken: nemlig frigivelsen av fire nye brikkesett: i850E med støtte for 1066 MHz RDRAM, i845GE, i845PE, og i845GV. Mer info på www.intel.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse