Annonse


Playstation 2 blir videomaskin

Detaljene rundt hvordan dette skal gjøres er ikke kjent, men Sony i Japan har nå annonsert at de jobber med et nytt tilleggsprodukt for Playstation 2, som inneholder TV-tuner, harddisk, og programvare for å kunne ta opp TV-programmer.

Nesten ferdig

Produktet skal visstnok være mer eller mindre ferdig, ifølge ABCNews, men det er fremdeles et par problemer som må adresseres før eventuell kommersiell lansering. Blant annet er Sony litt bekymret for hvordan Playstation 2 med det nye utstyret vil måtte posisjoneres rent markedsstrategisk i forhold til selskapets øvrige DVD- og videoprodukter.

Det er også snakk om å bygge TV-tuner og harddisk direkte inn i fremtidige PS2-pakker, så man altså kan ende opp med en kombinert VCR, DVD-spiller, surfeboks, og spillkonsoll.

Hvis Sony gjør alvor av TV-Tuner produktet, vil det uansett først bli snakk om lansering i Japan. På våre breddegrader venter vi fremdeles i spenning på Sonys bredbåndsadaptere, nettleser og 40 GB-harddisker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse