Hopp til navigasjon Hopp til innhold
HP dvd-brenner 200i

Enda billigere DVD-brennere

HP senker nå prisen på sine to DVD-brennere dvd200i og dvd200e med over 700 kroner. Dermed er internbrenneren nede på 2500 kroner i USA.

HP dvd-brenner 200i
Når prisen faller i Norge er ikke så lett å si. Mange faktorer – blant annet kjeder som Elkjøp – har sitt å si i prisbildet. Men signalet er ikke til å ta feil av: DVD-brennere er i ferd med å bli et produkt for folk flest.

«Pluss»-brennere

Begge HP-brennerne er DVD+RW-brennere. Det er fortsatt en svakhet, siden DVD-R fortsatt dominerer markedet. Men nylig lanserte «pluss»-forkjemperenSony en kombi-brenner, og flere av de store ventes å følge etter.

Sonys brennere ligger omtrent på samme prisnivå som HPs modeller gjør etter prisjusteringen – ca. 2500 for internmodellen og en tusenlapp mer for den eksterne modellen.