Annonse


Nokias UMTS-telefon lekket

Den svenske avisen Dagens Industri har lagt ut et bilde av Nokia 6650. Bildet viser en telefon som minner mye om Nokias businesstelefon 6310, men med et større display og utvendig antenne.

Som vist på CeBIT

Om det er slik telefonen virkelig kommer til å se ut er det ingen som vil bekrefte. Da Nokia viste frem sin 3G-telefon under CeBIT i mars i år gikk det så fort for seg at ingen rakk å se hvordan den egentlig så ut. Vi rakk bare å konstatere at den kom til å ligne på 6310, før telefonen forsvant ned i en jakkelomme og ble borte.

Billig

26. september skal telefonen trekkes opp av lommen igjen, og om Dagens Industri har rett vil vi da få se en UMTS-telefon til om lag 500 Euro, eller nær 3.800 kroner.

Telefonen skal være utstyrt med kamera, Bluetooth og ellers det meste av teknologiske løsninger. Operativsystemet er Symbian OS, melder Nordisk Mobilmarknad.

Business-look

Det ser med andre ord ut til at Nokias første UMTS-telefon blir sydd over samme lest som 7650 og 3650, men med UMTS-radio i tillegg til GSM. Formfaktoren minner om 6310, men telefonen er altså en god del større enn denne.

Som forventet

Vi har tro på at bildet som nå er lekket ut er autentisk, først og fremst fordi det minner om telefonen som ble flashet under CeBIT i år. Men også designmessig ligger den nøyaktig der vi forventet at Nokia ville havne. Det vi ikke er like sikre på er at du vil kunne kjøpe den over disk for under 4000 kroner.

Men det vil tiden vise. Telefonen er uansett ikke salgsklar før en gang ut på nyåret.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse