Annonse


Hollywood-stjerne kjøper super-Nokia

Paltrow har lagt inn en bestilling før mobilene har havnet i salgsvinduet.

– Gwyneth Paltrow er vår første kunde. Men dette er ikke bare en telefon for kjente personer, den er for alle som verdsetter vakkert håndverk, sier en talskvinne for Vertu til den britiske nettavisen www.thisislondon.co.uk

For de vakre og rike

Telefonene er håndlagde med en kasse av enten rustfritt stål, gull, eller platinum. Det er mulig å få sidene på telefonen kledd med lær, og edle stener på fronten. Mobilen kommer uten kamera, og den har ikke GPRS, men den en funksjon som gjør at Sim-kortet kan kobles ut om telefonen blir stjålet.

Britisk feide

Paltrow fikk sist oppmerksomhet i britisk presse da hun for en måned tid siden erklærte at engelske menn ikke kunne brukes til stevnemøter. Hun har i følge den britiske nettavisen endret seg, og sier nå hun foretrekker Storbritannia fremfor USA. Britene blir betegnet som »fantastiske, morsomme og med en super utdanning».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse