mp3virus

Annonse


MP3-nettsted ga seg

mp3virusFor tre dager siden skrev ITavisen.no om det kinesiske nettstedet Listen4ever.com, som la ut MP3-musikk med kjente internasjonale artister til fri nedlasting.

Ville sperre

I stedet prøvde de å gå den amerikanske rettens vei for å få utført noe som ville vært unikt i et demokratisk lands netthistorie: De ville få myndighetene til å sperre sine egen borgeres tilgang til nettstedet.

La ned seg selv

Men nå har de fått en gave i fanget. Det kinesiske nettstedet har tatt seg selv av lufta, i frykt for hva platebransjen eller deres egne myndigheter kan gjøre under påvirkning fra amerikanske myndigheter. Og RIAA har trukket begjæringen om utestenging.

Uansett er nok en mulighet for å laste ned kommersiell musikk gratis borte. I hvert fall for en stund.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse