Motorola iDen i85s

Annonse


Mobil-forbud i New York

Motorola iDen i85sEneste unntak fra forbudet er nødsamtaler. All annen kommunikasjon på det forslaget kaller «steder med offentlige framføringer» straffes med 50 blanke dollar – 371 koner etter dagens kurs.

Bred støtte

Forslaget kommer fra byrådsmedlem Philip Reed. I følge nettstedet Wired.com har det gode sjanser for å gå igjennom.

I følge Reed selv at bare en av de 25 byrådsmedlemmene han har forelagt forslaget har vært negativ. Til og med byrådsleder Gifford Miller støtter det.

– Dette handler ikke om Storebror som ser deg på mobiltelefonen. Det er en sak om livskvalitet, sier en talsmann for byrådslederen til Wired.com.

Kjendis eksploderte

New Yorks befolkning er kjent for å være snakkesalige, både på telefon og på bar. Men kimende og plystrende telefoner midt i en teaterforestillling har de mindre sans for. Forbudet har derfor bred støtte også på meningsmålingene.

Debatten har gått høyt, og toppet seg da den kjente skuespilleren Lawrence Fishburn eksploderte på scenen, midt i en forestilling på Broadway.

– Turn your fucking phone off! brølte han til en publikummer som fortvilt lette etter den kimende telefonen han hadde glemt å slå av.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse