Online ADSL

Annonse


Nattsurf fra Telenor

Online ADSLDen nye prisstrukturen på ADSL fra Telenor ble offentliggjort på en pressekonferanse tirsdag. Prisene skiller seg ikke fra lekkasjene som ble sluppet i går av en Elkjøp-annonse i Bergen.

Ned til 64 kbps

Tilbudet lyder på 349 kroner for 704 kbps nedlastingshastighet, med en volumgrense på 1 GB (gigabyte). 1 GB tilsvarer nedlasting av rundt 200 mp3-filer eller 20 000 Internett-sider. Når 1 GB-grensen er nådd, blir hastighet satt ned til 64 kbps. Da surfer man gratis. Opplastningshastigheten er satt til 128 kbps. Her er det ingen volumgrense.

– Med Nye Online ADSL ønsker Telenor Plus primært å gi et tilbud til kunder som kan tenke seg ADSL, men som til nå synes dette har vært for dyrt. Slik imøtekommer dette produktet behovene mot nye kundesegmenter, sier direktør Knut Haakon Nilsen i Telenor Plus i en kommentar.

Krever Telenor-abonnement

ADSL-pakken krever at kunden har Telenor telefon-abonnement (ISDN eller PSTN). Telenor sa på pressekonferansen at de jobber med saken, men kunne ikke si når det vil være mulig å kun knytte til seg et ADSL-abonnement.

Telegiganten frir også til natteravner og lokker med Nattsurf. For 49 kroner måneden kan brukeren laste ned fritt mellom klokken 01.00 og 09.00, ifølge pressemeldingen.

5 GB-kvoter

Ekstra kapasitet kan fås ved å betale 99 kroner for en 5 GB-pakke. Denne pakken kan kjøpes så mange ganger man ønsker det. Volumet er gyldig i 12 måneder, og hvis man ikke har brukt opp kvoten da, vil den bli nullstilt.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse