Annonse


Stengte e-posten til konkurrent

De to norske IT-selskapene Braathe Gruppen og Song Networks har lenge kranglet om konkursboet til Intellinet. I går tok konflikten en ny vending.

Intellinets nye eier, Braathe Gruppen, stengte i går Song ute fra tjenester som e-post og nettbaserte leie-programmer (ASP). Grunnen er full strid om betingelsene.

Hardt mot hardt

Braathe Gruppen har satt hardt mot hardt i forhandlingene med Song. – Vi stengte Song Networks ute fordi de på ingen måte ville inngå en ny avtale med oss. Isteden opplevde vi at de trenerte forhandlingene og spilte på at vi ikke torde å stenge av tilgangen, sier Geir Braathe i Braathe Gruppen til Dagens Næringsliv.

Tror på løsning

Daglig leder i Song Networks, Ketil Kivedahl, tror på en løsning. Han opplyser overfor DN at bedriften ikke er lammet, og at han regner med at det vil bli ordnet opp i problemene raskt.

Annonse


I mellomtida må de ansatte gi avkall på PC og Internett, og bruke faks og telefon istedet.

– Ut av vårt hus!

Også tidligere har det vært dramatisk mellom de to selskapene.

I følge en politianmeldelse fra Braathe Gruppen skal folk som handlet på vegne av Song urettmesig ha tatt seg inn i Intellinets lokaler i Stavanger. Braathe gruppen tilkalte da vaktfolk med hund for å få det de oppfattet som inntrengere ut.

Annonse