Nokia 7650

Annonse


Nokia 7650 på «billigsalg»

Nokia 7650Dette bekrefter informasjonssjef i Telenor Mobil, Sigurd Sandvin.

Både Digi.no og Dagbladet skriver i dag at den nye Nokiatelefonen vil bli svindyr i Norge. Årsaken skal være at det ikke er planlagt kampanjer med tung subsidiering av denne telefonen.

Dyrest i verden

For en utenforstående kan det se ut som om Telenor ikke er interessert i at vi skal bruke den nye tekstmeldingstjenesten MMS. Det er ikke planlagt noen MMS-kampanje, og Telenor Mobil har valgt å sette prisene på en MMS-melding så høyt at vi faktisk snakker om en verdensrekord. Men det er ikke riktig at du må betale full pris for den nye Nokia-telefonen.

Venter på bedre produkter

– Vi vil subsidiere Nokia 7650, men ikke på en slik måte at vi nærmest dumper telefonene ut i markedet. Det er mange som har brent seg på å kjøre større kampanjer på veldig tidlige produkter. Vi vil vente til det kommer telefoner som har høyere kvalitet og som i utgangspunktet er mer overkommelig rent prismessig, sier Sandvin til ITavisen.no. Men han legger til at Telenor Mobil foreløpig ikke har noen konkrete planer om slike kampanjer.

Subsidier er nødvendig

Telenor kommer heller ikke til å slutte med å subsidiere håndsett. Selv om «alle» har telefon så er det slett ikke alle som har MMS-telefon. Og når du skal bytte telefon er det viktig for Telenor at du velger en telefon med Telenor-abonnement. – Ingen selskap ville subsidiert telefoner med en eneste krone om de hadde et rent monopol. Vi er nødt til å ta hensyn til konkurransen, sier Sandvin.

Annonse