Annonse


Digitalt rusmiddel

Ikke vet vi om Voodoo Magick Box ville ha overlevd norske markedsføringsregler. Men fra USA blir den i hvert fall markedsført som en salig blanding av Viagra, Ecstasy og Valium.

Selskapet Voodoo Machine forsikrer at maskinen er helt lovlig, selv om den høres ut som en coctail av alt politiet leter etter på en gjennomsnittlig razzia i en av Los Angeles mindre bra forsteder.

Øreklyper

Prisen er omtrent den samme som en passe dose av ulovlige, 70 dollar (ca. 500 kroner). På den anne side kan boksen brukes igjen og igjen, uten at du betaler mer til langeren på hjørnet eller risikerer å få poltiet på døra.

Det opplyses derimot veldig lite om hvordan dette fungerer rent teknisk. Bortsett fra at boksen går på et standard 9 volts batteri. En ledning pluget inn på toppen ender i to klyper som festes til ørene. På boksen er det en volumkontroll. Jo mer du vrir på den, desto sterkere blir rusen.

Annonse


Modell for fem

Voodoo machine er tydeligvis et selskap med stor forsknings- og utviklingsavdeling.

Party-boksen Voodoo Magick Hookah for fem brukere

Om kort tid kommer de nemlig med et nytt produkt: En boks kalt Voodoo Magick Hookah som inntil fem personer kan bruke samtidig. Skikkelig party-boks, med andre ord.

Nysgjerrig,nå? Vi har ikke testet boksen, og undertreker at vi på ingen måte går god for den, verken på den ene eller andre måten. Men det ville være for kjipt å ikke linke: Voodoomachine.com.

Annonse