PressPlay

Annonse


Last ned så mye du orker

PressPlayPressplay er en abonnementstjeneste der kundene kan laste ned og streame musikk. Den kommer nå i ny utgave.

Brukerne kan også laste ned musikk som kan brennes på CD – men ikke mer enn ti låter i måneden. Eierne Sony og Vivendi vil møte konkurransen fra fildelingstjenester som KaZaa. Og onde tunger sier lakonisk at de nå må være desperate. MP3 mot nedlasting kan fortsatt ikke konkurrere mot gratis MP3 – naturlig nok.

Stort utvalg

Tjenesten har tidligere fått kritikk for lite utvalg. Nå er dette utvidet til et utvalg av over 100.000 forskjellige låter, og etter ryktene skal det bli muligheter for å streame og laste ned ubegrenset med musikk. Prisen er fra 75 kroner i måneden for enkleste utgave av Pressplay 2.0. For det dobbelt får brukerne muligheten til å brenne ti spor på en CD i måneden.

Lært av brukerne

– I løpet av tjenestens seks første måneder, så har vi satt fokus på å finne ut hva våre medlemmer ønsker, så vi kan møte deres behov, sa Pressplays styreleder Michael Bebel, da den oppgraderte tjenesten ble lansert torsdag.
– Ved siden av muligheten for å brenne CD-er, noe som vi tilbød fra begynnelsen av, så fortalte våre brukere at de ønsket mer fleksibilitet, og portable løsninger, sa Bebel

Pressplay tillater nå at musikken kan lastes ned på to forskjellige maskiner. Det er mulig å laste ned ubegrenset musikk, men i følge Pressplay er den bare tilgjengelig så lenge brukeren er aktiv abonnent.

Annonse