Hopp til navigasjon Hopp til innhold

R2-D2 – en øl!

Joda, nå kommer den vesle roboten R2D2 fra Star Wars-filmene til en leketøysbutikk i en galakse ikke langt fra der du bor. Og den synger, selv om ferdighetene nok er noe begrenset.

R2D2 er den vesle sølvaktige roboten som ser ut som en avansert papirkurv. Men bak dens noe miserable ytre tikker et heltemodig elektronisk hjerte..

Digitale leketøy

– Med en fantastiske bakgrunn, en utrolig fantasi, og en gripende historie, så er Star Wars den ultimate bakgrunnen for å basere en serie leketøy med, sa president Brian Goldner i leketøysfabrikken Hasbro, da han mandag lanserte roboten R2D2. Hasbro samarbeider med Creature Labs om leketøyet.

Tre forskjellige sanger

Den høflige droiden svarer om du snakker til den, og forsøker å utføre dine ordre. Den gjenkjenner 40 forskjellige setninger, snakker seks forskjellige spill og synger tre sanger. Den har også en sammentrekkbar arm som kan holde en øl- eller brusboks.

Den nesten 40 centimeter lange roboten har ikke bare stemmegjenkjenning, i følge produsenten har den et infrarødt syn, og navigerer ved hjelp av en sonar.