Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Velg mobil med feng shui

Feng Shui-doktor Paul Darby (bildet) ble berømt for å ha fjernet forbannelsen fra Cardiffs forballstadion. Nå skal han hjelpe deg å velge riktig mobiltelefon.

Feng Shui er en eldgammel kinesisk visom (noen vil si overtro) som handler om å finne balansen mellom åndekrefter som finnes i bygninger, gjenstander og landskap.

Briten har, som en sjelden vestterlending, spesialisert seg på dette. Han har er buddhist, og har 13 års studier bak seg.

Berømt

Høydepunktet i karrieren så langt er at han gjenopprettet balansen på Millennium fotballstadion i Cardiff. Darby fant ut at det var åndelig ubalanse i garderoben, gjorde sin ommøbleringer – og vips! (simsalabim?) begynte det å gå bedre for hjemmelaget, får vi tro.

Darby er også kjent som Feng Shui-eksperten som analyserte det britiske «Big Brother»-huset.

Mobil gir hell og lykke

Nå tilbyr han deg å finne riktig mobiltelefon – den som kan bringe deg ikke bare tekstmeldinger og samtaler med venner og kjente, men også hell og lykke i livet.

Ved å fylle ut et omfattende skjema du finner på Derbys nettsted, kan du i følge Derby finne fram til telefonen som reflekterer ditt innerste vesen og gjør deg kreativ og vital. Om den også betaler regningen for Feng Shui-konsultasjonen, står det ikke noe om…

Stikkord: Mobil