Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Angrer domene-stunt

Militær-effektbutikken Top Secret angrer nå på at de brukte domenenavnet norwaycup.com.

På nettstedet sitt skriver butikken i dag:

«Dersom du er kommet til denne siden via www.norwaycup.com beklager vi at du ikke finner noe om Norway-cup på disse sidene. Vår link fra norwaycup.com vil bli slettet så fort dette er teknisk mulig (mandag 22/7) Vi vil overføre domenenavnet vederlagsfritt til Norway-cup. I mellomtiden må du logge deg på www.norway-cup.no.»

Minnelig løsning

Dermed ser helgas store nett-sak ut til å få en minnelig løsning.

Norway Cup-ledelsen og forbrukerombudet reagerte kraftig da det fredag kveld ble kjent at butikken Top Secret, som selger våpen og militæreffekter, hadde registrert domenet norwaycup.com. Seinere viste det seg at en danske har registrert norwaycup.net. Dersom man går inn der, finner man hva danskene gemyttlig kaller «øl, f… og hornmusikk». Hva som skjer med dette nettstedet, er ennå uvisst.