Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Vinn sju millioner i PC-golf

Microsoft lover en pris en million dollar – eller vel 7.3 millioner kroner – for den som vinner selskapets elektroniske golfturnering.

22 juli starter Microsoft opp det som offisielt kalles «Million Dollar «Links(R)» Virtual Golf Association Tour (VGA Tour)». Spillere må ha registrert seg før spillet starter.

Hull-i-ett

Vinneren av denne konkurransen får muligheten til å vinne 7.3 millioner norske kroner. Men den lille haken er at da må spilleren også vise sine ferdigheter i den virkelige verden. Men klarer golferen å putte ballen rett ned fra 18 meters avstand, så er premien en million dollar. Blir det bom, så blir det uansett en gevinst på 367.000 norske kroner.

– Vi har gitt bort mer enn en million kroner de to siste årene av vår «VGA Tour», sier Microsoft Game Studios «golfsjef» Scott Lee. Ved å legge til en million dollar i prispenger, så betyr det av vi får konkurranse, baner, prispenger og et press på spillerne som kan matche en hvilken som helst annen golfturnering.

Stikkord: spilltester