Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Dyrene inntar The Sims

I tilleggspakken Unleashed skal Simsene virkelig få slå ut håret – med spennende nye muligheter innen…eh…hagearbeid og kjæledyr.

The Sims unleashed
The Sims fornekter seg ikke. Verdens mest solgte dataspill får enda en tilleggspakke, og Et utvidet nabolaget, dyreforretninger, caféer, marked, og parker hvor du kan lufte din nye labrador, skilpadde, eller papegøye.

The Sims Unleashed kommer i september, med 5 nye karrièmuligheter, 50 nye jobber, for eksempel som moteskaper, lærer, veterinær, eller sirkusartist, og 125 nye gjenstander, dusinvis av nye skins, og det nye dekorsettet New Orleans French Quarter.

Om folk og fe…

Kjæledyrene du kjøper kan du naturligvis trene opp (eller leie noen til å gjøre det), og melde de på utstillinger og konkurranser innen lydighet og oppførsel.

De virkelig eventyrlystne får nå også muligheten til å kjøpe frø fra den lokale gartnere, og starte grønnsakshage i bakgården – noe som foruten et sunnere kosthold også kan bringe ekstra inntekter når du selger innhøstingen på det lokale markedet.

Stikkord: spilltester