Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tidsreise for en hundrings

Lei av å vente på at de der tidsmaskinene dukker opp i butikkhyllene? Les videre, vordende tidsreisende…

Dagens DillDall
Ideen er overbevisende god. En mindre investering i dag kjøper deg både en reise i tidsmaskinen om fem hundre år (eller deromkring), med utsikter om evig liv og alt det der….

Ved å sette en hundrelapp i Time Travel Fund ™ i dag, vil pengene ha forrentet seg betydelig over de neste par hundre årene…høyst sannsynlig nok til å betale for en tidsreise, når dette endelig blir teknisk gjennomførbart.

En dollar vil, eksempelvis, forrente seg til 288 milliarder kroner i løpet av fem hundre år, med en konservativ kumulativ rentesats på 5 prosent. Dette betyr at fondsforvalterne i fremtiden kan sørge for å få hentet deg tilbake fra nåtiden – enten rett før du dør i «nåtiden» slik at du kan leve videre i «fremtiden», eller du kan velge å bare ta deg en kjapp ferietur.

Ingen garantier…

Time Travel Fund forlanger bare ti dollar av deg. $1 av disse blir satt inn i sparefondet, $1 vil bli satt inn i et vedlikeholdsfond (for å dekke fremtidige omkostninger), og de resterende $8 dollarene vil bli brukt til å poste deg papirarbeidet, lagre personlig informasjon i databasen, og å dekke diverse andre kostnader forbundet med dette tilsynelatende lukrative prosjektet.

Vi advarer dog, som de nåværende fondsforvalterne også gjør: «Det er ingen garanti for at dette vil fungere. Livet i seg selv er jo et terningsspill.»

Vi synes uansett disse driftige folka har gjort seg fortjent til dine $10…

Vil du gjøre en investering for fremtiden? Besøk www.timetravelfund.com

Har du noe IT-relatert dilldall på lager? Send en mail til [email protected].

Tidligere påfunn i denne spalten: include("/home/www/itavisen.no/generert/dilldall.html"); ?>