Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Intellinet konkurs

Leverandøren av abonnementsbasert programvare og tjenester til kunder over internett hadde på det meste 120 ansatte. Nå er det slutt.

Intellinet
Intellinet begjærer oppbud av selskapet. Aksjen er suspendert på Oslo Børs.

Etter at Intellinet tidligere i uken startet gjeldsforhandlinger, besluttet selskapet fredag å begjære oppbud, skriver Nettavisen. Siden nyttår har børsverdien av selskapet falt 90 prosent.

Investorer flyktet

Leverandøren av abonnementsbasert programvare og tjenester til kunder over internett hadde på det meste 120 ansatte, men den siste tidene har investorene flyktet fra selskapet.

Tidligere sjef i selskapet, Roy E. Pettersen, måtte tidligere i sommer tåle kritikk fra styret for at selskapet i juni måtte korrigere resultatet fra første kvartal på minus 13,8 millioner kroner til minus 136 millioner kroner.

Aksjen er nå suspendert fra børsen.

Veridier i kunder

– Nå vil et bostyre eie selskapet og vil søke å realisere verdier. Vi vil fortsette driften overfor kundene fordi kunderelasjonene er en av de største verdiene til bostyret. Det vil skje frem til bostyret vedtar noe annet, sier Harald Dahl, styreformann i Intellinet, til TDN Finans, skriver Nettavisen.

(Telecom.no)