Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny nForce fra Nvidia

Til uka lanserer Nvidia en ny generasjon av det integrerte brikkesettet nForce. De snakker om en helt ny digital plattform.

nVidia ATI GeForce-ulv
Nvidia har varslet pressekonferanse mandag, og hevder at de kommer med en ny «digital plattform» – uten å spesifisere dette nærmere. Det er imidlertid på det rene at støtte for USB 2 er en av nyhjetene.

Microsoft-avtale?

nForce er laget for bruk sammen med AMDs prosessorer. Intel har ennå ikke undertegnet noen avtale, men det er ventet at om en slik avtale kommer, så vil Nvidia raskt kunne levere integrerte brikker. Nvidia har laget grafikk-kort for Microsofts spillmaskin Xbox, som bruker en Intelprosessor.

Lønnsomme brikker

Mens salg av avanserte grafikk-kort gir gode fortjenester, så er avansene langt tynnere når det gjelder integrerte brikkesett, melder den britiske utgaven av nettavisen Zdnet. Integrert grafikk brukes på PC-er i den rimelige delen av skalaen.