Hopp til navigasjon Hopp til innhold

iMac med 17″ flatskjerm

Siden vi ikke har ambisjoner om å slippe inn på MacWorld Expo, kan vi likegodt publisere disse forventede Apple-lanseringene.

Apple vil introdusere en ny iMac med 17″ flatskjerm i forbindelse med MacWorld Expo neste uke, ifølge kilder CNet News har snakket med.

Dette gjør Apple sikkert lurt i. Flere analytikere peker på et veldig stagnert iMac-salg de siste månedene, og det faktum at mens salget av 17″ LCD-skjermer har blitt tidoblet det siste året, har 15″-modellene bare økt 250 prosent.

Ellers er det forventet at Steve Jobs vil annonsere en lanseringsdato i August for Jaguar, neste versjon av OS X, såvel som en ny versjon av iTunes med støtte for MPEG 4.

Derimot kommer det ikke raskere Power Macs på MacWorld Expo i år, skriver CNet, da Apple istedet vil selge unna sine nåværende restlager først gjennom gunstige rabatter. Først når disse forventede tilbudene løper ut i August, skal de nye, raskere Power Mac-ene komme på banene.