Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Last ned US Army-spillet her!

Den amerikanske hæren trenger deg! Og dessuten er Duke Nukem: Manhattan Project-demoen klar. Kom og få…

US Army Ops Recon

For å feire nasjonaldagen 4. juli, debuterer den amerikanske hæren (americasarmy.com) som spillprodusent, og her er det selvfølgelig snakk om krig!

I America’s Army : Operations Recon, får du muligheten til å rollespille deg gjennom det amerikanske militæret; fra innrullering til grunntrening og videre gjennom din første »tour-of-duty».

Og som det markedsføringsstuntet dette er, i en tid da amerikanske krigere søker all støtte de kan få, er spillet fullstendig gratis.

Lev deg inn i soldatrollen

Spillerene velger selv egenskaper og karriere-retning for sin soldat; og man setter ut poeng på attributter som helse, styrke, ferdigheter, finanser og popluaritet.

FPS-fans har mer enn nok å glede seg til. Spillet er bygget på en neste-generasjons Unreal-motor (som visstnok rendrer et ti-talls ganger flere detaljer enn den originale Unreal-motoren.), optimalisert for GeForce2 og nyere kort.

Spillet inneholder 20 single- og multiplayer oppdrag. Multiplayer biten vil bestå av 140 dedikerte servere som kjøres av Homelan.

Realistisk

USA-gutta priser spillet for sin høye grad av realisme. Stå litt for nærme granater som går av, og pådra deg et soldid øresus. Flash-granater setter deg effektivt ut av spill i flere sekunder. Å sikte med snikskyttergevær påvirkes av din pusteteknikk, og er videre mer treffsikker om du ligger og har felt ut «to-fotingen»

Så det er vel ikke noe å vente på, test ut spillet fra VÅRE NEDLASTINGSSIDER!

Der finner du også andre nye spilldemoer, som Duke Nukem: Manhattan Project, Imperium Galactica 3: Genesis, og Astonia 3

Stikkord: spilltester