Telenor Kompis-tjeneste

Annonse


Telenor blir kompis

Telenor Kompis-tjenesteKompis lar deg bruke SMS eller WAP til å organisere venner i grupper, og finne ut hvor de til en hver tid befinner seg. Tjenesten er basert på applikasjonen FriendsFinder fra Colibria, og ligner ikke rent lite på NetComs Buddy-tjeneste.

Søk og finn

Det forutsettes at kompisene dine registrerer seg, ved å sende en kort tekstmelding, og velger å være «synlige» – deretter har du muligheten til når som helst å finne ut hvor de befinner seg geografisk (GSM-posisjonering), enten via mobiltelefonen din eller gjennom en nettapplikasjon på Djuice.no.

– Lokasjonstjenester har ikke egentlig tatt av så mye, slik som «finn nærmeste minibank» osv., men dette er en litt morsommere greie som jeg tror har store muligheter, sier Jan Spidsberg i Colibria til ITavisen.no.

Gruppemeldinger

Mange vil kanskje også sette pris på muligheten til å sende kollektive SMS-meldinger til grupper av venner.

Annonse


Du kan ha opp til fem kompiser i en gruppe, og sende en tekstmelding til alle sammen samtidig. Sender du fra mobilen din koster gruppemeldinger tre kroner, men sender du fra nettstedet koster det en krone.

Nettapplikasjoner inneholder også Instant Messaging-funksjonalitet, som gjør at du kan chatte gratis med kompisene, når de også er påøpgget.

Du finner mer detaljert informasjon om Kompis HER.

Annonse