Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor blir kompis

Telenors nye Kompis-tjeneste holder rede på hvor vennene dine befinner seg – og lar deg sende billige gruppemeldinger til gjengen.

Telenor Kompis-tjeneste
Kompis lar deg bruke SMS eller WAP til å organisere venner i grupper, og finne ut hvor de til en hver tid befinner seg. Tjenesten er basert på applikasjonen FriendsFinder fra Colibria, og ligner ikke rent lite på NetComs Buddy-tjeneste.

Søk og finn

Det forutsettes at kompisene dine registrerer seg, ved å sende en kort tekstmelding, og velger å være «synlige» – deretter har du muligheten til når som helst å finne ut hvor de befinner seg geografisk (GSM-posisjonering), enten via mobiltelefonen din eller gjennom en nettapplikasjon på Djuice.no.

– Lokasjonstjenester har ikke egentlig tatt av så mye, slik som «finn nærmeste minibank» osv., men dette er en litt morsommere greie som jeg tror har store muligheter, sier Jan Spidsberg i Colibria til ITavisen.no.

Gruppemeldinger

Mange vil kanskje også sette pris på muligheten til å sende kollektive SMS-meldinger til grupper av venner.

Du kan ha opp til fem kompiser i en gruppe, og sende en tekstmelding til alle sammen samtidig. Sender du fra mobilen din koster gruppemeldinger tre kroner, men sender du fra nettstedet koster det en krone.

Nettapplikasjoner inneholder også Instant Messaging-funksjonalitet, som gjør at du kan chatte gratis med kompisene, når de også er påøpgget.

Du finner mer detaljert informasjon om Kompis HER.

Stikkord: Mobil