Hopp til navigasjon Hopp til innhold

600 000 SMS i timen

Under årets Quartfestival i Kristiansand øker Telenor kapasiteten kraftig: 33.000 samtaler og 500.000 SMS-meldinger i timen.

– Telenor Mobil har økt kapasiteten i GSM nettet i forhold til fjorårets Quartfestival i Kristiansand. Totalt er det i drift ca 40 basestasjoner i nærområdet rundt festivalområdet. Det er dessuten montert opp fire mobilvogner hvorav tre er ute på selve Odderøya ogen på Egsjordet ved QuartCampen, heter det i en melding fra Telenor og deknings- ogdistribusjonsdirektør Bjørn Amundsen.

Kun korte samtaler

– Vi kan i år avvikle hele 33 000 samtaler i timen, forteller informasjonsjef SigurdSandvin. Det er da antatt at hver samtale varer ett minutt. Dette er økning på over 20 prosent i forhold til i fjor. Kapasiteten er på 10.000 SMS-meldinger i minuttet.

Telenor Mobil tilbyr samtlige mobilbrukere gratis lading på Eg camping og i Bendiksbukta.

Stikkord: Mobil