Annonse


Personal Cinema for GeForce4

Personal Cinema-konseptet er en bundle-pakke med grafikk-kort, TV-tuner, og diverse tilkoblingsmuligheter for å kjøre lyd og bilde inn og ut av PCen. Man kan se TV-programmer på PC-monitoren, bruke den medfølgende programvaren til å programmere opptak til harddisk.

NVIDIA, som står bak konseptet, kan nå annonsere at de har gjort produktserien klar for sine nye GeForce 4 grafikk-prosessorer, med støtte for alle GPU-variantene i serien – fra Ti4600 til MX 420. Denne gangen vil pakken også inneholde programvare for DVD-avspilling og videoredigering.

Creative slår trolig til

Dette betyr høyst sannsynligvis at Creative vil lansere minst én, kanskje flere Personal Cinema-pakker i Europa om ikke lenge.

Creative Labs er nemlig de eneste som har lisens på å bygge Personal Cinema-produkter i Europa. Creative har i dag bare ett Personal Cinema-produkt på markedet, som er utstyrt med et GeForce2 MX 400-kort. Denne kan du lese omtale av HER

Creative Labs kunne ikke kommentere saken, og heller ikke hvilken GeForce 4-brikke de eventuelt vil benytte seg av i fremtidige Personal Cinema-produkter.

Annonse