Ill.: Cnet

Annonse


Logitechs nye trådløse headsett

Ill.: CnetLogitech, tradisjonelt kjent for sine dataprodukter, beveger seg nå ogsåmot markedet for mobil og PDA-teknologi.

Mobiliserer

På CeBit-messen tidligere i år fikk vi titte på en del nye produkter fra selskapet, inkludert to sammenklappbare tastatur for PDAer.

Logitech kunne også fortelle at de hadde inngått et samarbeid med svenske Anoto, om å lage et fremtidig datapenn-produkt.

Men Logitech har enda et mobil-produkt på trappene, som skal lanseres allerede i høst. Det er snakk om et trådløst headsett, for bruk i mobiltelefoner og PDAer, kan CNet News fortelle.

Annonse


Lang taletid

Det trådløse headsettet benytter seg verken av Bluetooth eller WiFi-teknologi, i motsetning til sammenlignbare produkter, for eksempel Ericssons bluetooth-headsett.

– Vi benytter oss av en egen radioteknologi som koster og mindre, og som gjør at vi kan få omlag 8 timers taletid før batteriene må lades. Dette er 4-5 ganger så lenge som andre på markedet i dag, sier Robert Jackobsen, senior produktsjef i Logitech til CNet.

Kommer til høsten

Logitechs Mobile Cordless Headset skal lanseres i oktober.

En rekke mobilmerker skal støttes, inkludert nyere modeller fra Ericsson, Motorola, Samsung og Nokia, såvel som et utvalg PDAer.

Det antas at prisen vil ligge i underkant av tusen kroner.

Annonse