Annonse


FunCom permitterer 20

I overkant av 20 ansatte blir permittert fra FunComs tre kontorer i USA, Sveits og Norge. Brorparten av nedbemanningen skjer i selskapets hovedkvarter på Skøyen i Oslo.

– Denne gangen har ikke utviklingsteamet blitt rammet så kraftig, men alle andre deler av organisasjonen har blitt berørt, sier informasjonsansvarlig Marit Lund, som selv er blant de som nå må forlate FunCom.

Tredje kutt det siste året

Dette er tredje gang det siste året at FunCom foretar nedskjæringer. I august i fjor måtte 30 gå da Xbox-avdelingen ble avviklet, og i desember ble 30 permittert, noe som blant annet førte til at det spennende Midgard-prosjektet ble lagt på is.

– Vi har ikke helt klart å leve opp til de målene vi har satt oss, og det må vi ta konsekvensene av. Men vi ser gode muligheter for inntjening i fremtiden. Permitteringer er jo ikke det samme som oppsigelser, og vi håper etter hvert å kunne ta tilbake noen av de som nå må gå, sier Lund til ITavisen.no.

Annonse


Flere av de som ble permittert før jul er nå tilbake i selskapet, som nå teller i underkant av 100 ansatte.

Anarkiet fortsetter

FunCom lover fremdeles full fokus på Anarchy Online, og forsikrer spillerne om at dette ikke betyr forsinkelser verken i forhold til nye patcher eller den kommende ekspansjonspakken Shadowlands.

Annonse