Annonse


Sony Ericsson tok hintet

Det finnes vel knapt en eneste artikkel om denne telefonen der ikke dette er trukket frem som en betydelig svakhet. Overraskelsen var ikke minst et resultat av at Sony i lang tid har markedsført sin Memory Stick som fremtidens minnestandard for mobile enheter.

Memory Stick Duo

Men nå har Sony Ericsson tatt hintet. Nylig kunne de presentere en ny utgave av P800, og denne gang med en minneport og 16 MB Memory Stick som standard. Det dreier seg riktig nok ikke om den Memory Stick-en som en del av oss allerede har stiftet bekjentskap med. I stedet vil Sony Ericsson ta i bruk Sonys nye og mindre Memory Stic Duo.

Med ROM på Memory Stick vil du kunne kjøre relativt store og tunge applikasjoner på P800. Det kommer godt med, enten du bruker telefonen til underholdning eller som kontorverktøy.

Video

Det ble ellers gjort klart at P800 vil få en innbygget videospiller som kan håndtere så vel streamet video som lagrede videofiler. Telefonen utmerker seg ellers ved sin gode skjerm, som i tillegg til høy oppløsning og gode kontraster også er trykkfølsom. Et innbygget kamera og MMS gjør også sitt til å skille telefonen fra mengden.

Må ha!

Dersom Sony Ericsson holder det de lover vil P800 være på markedet i september/oktober. Den slags har vi hørt før, så vi velger å håpe på at den er klar til jul. Og ligger den ikke under juletreet håper jeg det følger byttelapp med på de andre gavene.

Annonse