Annonse


Warcraft III er ferdig!

Etter å ha blitt vist på Electronic Entertainment Expo 2002 i Los Angeles for fjerde (eller var det femte?) år på rad, ser det nå ut til at det mildt sag enormt etterlengtede sanntids-strategispillet Warcraft III: Reign of Chaos er lanseringsklart.

Utvikleren Blizzard Entertainment står bak tidligere knallsuksesser som StarCraft og Diablo, og legger ikke fingrende mellom når de i sin pressemelding selvsikkert presenterer lanseringen av WarCraft III som den største begivenheten i PC-spillverdenens historie.

Med 4.5 millioner forhåndsbestilte eksemplarer av spillet, kan det godt tenkes de har rett i akkurat det.

Orker og mennesker…og noko attåt

Igjen står naturligvis kampen mellom Orcs og Humans sentralt, men to nye raser ser dagens lys i Warcraft III: Undead Scourge og Night Elves.

Annonse


Spillet kommer også med sin egen World Editor, som lar spillerne lage sine egne oppdrag, komplett med scripts, spell, forhåndsbestemte handlinger, og til og med muligheten for å lage egne cinematiske mellomsekvenser, og bruke egne MP3-filer. Redigeringsprogrammet skal være det samme som brukes av Blizzards egne designere.

Det tar altså knappe tre uker før spillet blir å få kjøpt, men beta-versjonen av Warcraft III har vært i omløp en god stund. Hvorfor ikke kose deg med vår ekstensive forhåndsomtale i mellomtiden?

Annonse