SonyEricsson2

Annonse


Nye telefoner fra Sony Ericsson

SonyEricsson2Det springende punktet er om kundene er enige. Selskapet har nå falt ned på femteplassen over verdens største mobilprodusenter.I følge nyhetsbyrået Reuters vil det ikke komme noen 3G-telefoner fra Sony Ericsson i denne omgangen.
– Vi kommer til å presentere spennende ting fra vårt produktområde, med bilder og underholdning, heter det i en melding fra selskapet.

Kundene foretrakk Nokia og design

Ericsson har gått nedover på salgsstatistikken de siste årene. Mobiltelefonene ble sammenlignet med gamle Volvoer i 240-serien: Trauste, firkanta og kjedelige. Selskapet satset på teknologi, og tapte mot Nokias livsstilsreklame. Men det har lysnet noe til etter hvert. Ericssons fikk lange ventelister da de kom med T68 med fargeskjerm.

Ericsson ligger nå på femteplass blant verdens største produsenter av mobiltelefoner med en markedsandel på 6.4 prosent. De må se Nokia og Motorola foran seg, og er også blitt passert av Siemens og Samsung.

Vil tilbake

Ericssons mobilavdeling ble slått sammen med Sonys i fjor. Det nye selskapet har varslet store ambisjoner om å bli markedsleder i løpet av fem år. Det ventes at Sony Ericsson vil gå med overskudd i år.

Annonse