TVTool

Annonse


Endelig GF4 i TVTool

TVToolTVTool, for de som ikke allerede er kjent med dette geniale lille programmet, lar deg simpelthen kjøre bilder fra PC-en din ut til et TV-apparat – forutsatt at du har et skjermkort med TV-utgang.

Det som gjør TVTool så attraktivt, er at programmet av en eller annen grunn utfører sin enkle oppgave vannvittig mye bedre enn programvaren som vanligvis følger med skjermkortene – både når det gjelder ren billedkvalitet, men også fordi man får tilgang til en rekke innstillinger for å redusere flimring, stille skarphet, fargemetning, og ikke minst muligheten for å få strukket bildet skikkelig ut til over hele skjermflaten på TV-en.

GF4

Den store nyheten i nylanserte TVTool 6.5 er støtte for GeForce 4-kort, som mange nok har følt et stort savn etter de siste månedene. Riktignok er ikke alle GF4-kort støttet, men bare først og fremst de som er utstyrt med Conexant TV-chiper, som burde være tilfelle i hvert fall med de fleste GF4 Ti-kort (i hvert fall vår Ti4600 fra Creative). Les mer om kompabiliteten HER.

En prøveversjon av TVTool 6.5 kan lastes ned fra tvtool.info.

Prøveversjonen av programmet har begrenset funksjonalitet, men en full registrering koster ikke mer enn 10 Euro – en velbrukt investering hvis bruker PCen mot TV.

Annonse