Annonse


Fortsatt gratis Fotball-VM

Telenor har sittet i forhandlinger for å få stoppet svenske og danske sendinger fra Fotball-VM hos UPC. Telenor Avidi har fått enerett på å sende kampene på norsk fjernsyn, med et par viktige unntak.

Stoppet råkjøret

Det er nå klart at det ikke blir noen stopp av fotballsendingene fra UPC. Telenor har gitt opp sine krav. Programpakken blir tilgjengelig for UPCs abonnenter fra og med fredag.

Fornøyd UPC

– Vi er glad for at vi er kommet til enighet med Telenor i forbindelse med Fotball-VM. For våre fotballinteresserte kunder innebærer dette at de vil kunne følge norskproduserte VM-sendinger med norske kommentarer under resten av VM. Vi tror at dette er noe våre kunder vil sette pris på, og er glad for å ha kommet frem til en avtale som er god for alle parter, sier adm.direktør Gunnar Evensen i UPC Norge.

Friske fraspark fra Forbrukerrådet

Telenor har tidligere meldt at de ikke ville forsøke å stoppe overføringene. Men tonen endret seg etter at kampene startet. Det førte til skarpe reaksjoner fra Forbrukerrådet:

Annonse


– Festen er som sagt i gang. Og Telenor har i lang tid kjent til at kampene vil bli sendt på dansk og svensk TV i kabelnettet til UPC. Nå er det for sent å gjøre noe med sendingene ut til publikum. Blokkering av signaler forutsetter en varsling i god tid; i praksis flere uker i forveien, kommenterte jurist og rådgiver Paal Bjønness i Forbrukerrådet onsdag

– Beste tilbudet

– Vi er svært fornøyd med å ha kommet frem til en avtale om å distribuere vår Fotball-VM kanal til UPCs kunder. For UPC betyr dette at kundene får tilgang til det beste VM tilbudet, hvor alle kamper sendes direkte med repriser og høydepunkter hele dagen, heter det i en melding fra

Annonse