eMac med skjermfot

Annonse


eMac for alle

eMac med skjermfotOpprinnelig ymtet for utdanningssektoren, åpner Apple nå salget av eMac for allmennheten. eMac stiller med et helt nytt kompakt design med maskin og skjerm i samme kasse, altså ikke så rent ulikt forrige generasjons iMac.

Til tross for at Apple tidligere har annonsert at CRT-skjermer var en saga blott, er eMac likevel utstyrt med 17″ skjerm (riktignok flat) av den gamle typen – mye grunnet uforutsette høye priser på LCD-komponenter, som også fikk selskapet til å sette opp prisen på den nye iMac med tusen kroner tidligere i år.

Billigste G4

Ifølge Apple er eMac det billigste G4-alternativet noensinne, og kommer i tre forskjellige utgaver: God, Bedre, og Best (slik de klassifiseres på Apples nettbutikk).

En god eMac koster 11.990 kroner, har en standardutrystning som inkluderer 700 MHz G4 prosessor, 128 MB SDRAM, GeForce 2 MX skjermkort, 40 GB harddisk, CD-RW stasjon, 10/100BASE-T Ethernet, og 56K internt modem. Vil du ha den litt bedre, med 256 MB minne og justerbar skjermfot, går prisen opp til 14.004 kroner, mens den beste modellen koster 17.953 kroner – som gir 512 MB SDRAM, skjermfot, og supporttjenesten AppleCare.

Annonse


Alle modellene er klargjort for Airport, og utstyrt med to Firewire- og fem USB-tilkoblinger.

For mer informasjon om eMac, se apple.com/emac

Annonse